Menu

Dierenartsen Groep Nederland Leidsegracht 3, 1017 NA Amsterdam Nederland

Waarom aansluiten bij DGN

Roeping

Dierenartsen worden dierenarts vanwege een voorliefde voor dieren. Onder de vleugel van DGN, heb je weer de tijd en middelen om het vak uit te oefenen waartoe je opgeleid bent.

Lifestyle

Een onafhankelijke praktijk leiden doe je niet van 9 tot 5. Door je aan te sluiten bij DGN krijgt je meer tijd en vrijheid om te genieten van andere aspecten van het leven naast het werk.

Opvolging

In een kleine praktijk is het niet altijd evident om een geschikte opvolger te vinden die ook de middelen heeft om de praktijk op termijn over te nemen. Bij DGN word je als dierenarts daarin begeleid en doen wij ons uiterste best om de juiste opvolger te vinden.

Community

Aansluiting bij DGN betekent onderdeel worden van een groep gelijkgestemden, waarbinnen middelen, kennis, ervaringen en uitdagingen gedeeld worden en waar van elkaar geleerd wordt. Kenmerken welke in de loop der jaren zorgvuldig zijn opgebouwd.

Pensionering

Wanneer je besluit het dierenartsen vak vaarwel te zeggen, laat je je praktijk achter in veilige handen. DGN zal de identiteit van je praktijk behouden evenals de bijzondere kenmerken welke in de loop der jaren zorgvuldig zijn opgebouwd.

Stappenplan

1. Elkaar leren kennen

De eerste stap is om elkaar te leren kennen. Wij vinden het belangrijk om u en uw plannen en behoeftes leren kennen. Daarnaast geeft het u de gelegenheid om ons en onze werkwijze beter te leren kennen.

2. Ontvang een bieding

In deze fase wisselen we informatie uit om een bieding voor uw kliniek op te stellen. U geeft ons aanvullende achtergrondinformatie over uw kliniek, het team, toekomstige ambities en de financiële situatie.

3. Afronden van de transactie

In deze fase voeren we een due diligence (RW: boekenonderzoek) uit, waarbij uw operationele, financiële en juridische situatie wordt beoordeeld. Daarnaast komen we de relevante contracten overeen en voltooien zo samen de transactie.

4. Welkom bij DGN!

Samen blijven we ondernemen, kunt u gebruik maken van de voordelen van de groep en gaan we de praktijk naar de volgende stap brengen.

Contact

Wilt u meer weten over Dierenartsgroep Nederland? Neem direct contact op via info@dgn.nl